Perfume De'Xandra Sebijik Perfume Ori



camna aku boleh kenal perfume dexandra nih?

semua pasal Grand Opening Butik W E R D A

masa tu aku dapat goodies bag...
dalam tu ada macam2 gift termasuk tester perfume..mula2 aku tgk, tak dak apa feel pon sebab aku assume perfume yang bukan beli kat butik, tak best..

sekali malam tu, aku test la bau dia.....
perrrggghhhhhh, wangi semerbak dan aku sangattt suka bau dia...
aku nih memang cerewet dengan bau perfume..bkn cerewet sebab memilih yang mahal...tapi sebab, mudah pening..
aku perasan sejak aku pregnant anak sulung...memang aku tak boleh bau perfume yang strong sangat.....nak muntah pon hado...terukk kann..hahahahha..

so, bila aku dapat je bau De'xandra Chanel Change, jatuh cinta beb...

oleh sebab dorang claim De'Xandra ni 99% sama macam original punya, so aku test beli De'Xandra VERSACE Bright Crystal.....sebab upline Shaklee aku ada kasi hadiah VERSACE Bright Crystal yang original punya...dalam botol cute..dan aku memang suka bau dia..soft jer...yang penting, tak peningkan kepala aku yang dah sedia pening sokmo..hahahaha


test la versi De'Xandra....memang sebijik smma bau dia....jimat duit aku.....lepas ni De'Xandra je la pilihan perfume aku..

no more perfume mahal...hihihihi...

korang nak cuba, boleh la ke blog www.agendexandra.blogspot.com


sebotol 35ml cuma RM 65 (wm) / RM 70 (em)

memang tak rugi beli..... berbaloi-baloi ..


Kisah Orang Menang, Buku Saiful Nang

Fuhhh, lama dah aku mengidam buku Saiful Nang nih...Kisah Orang Menang

masa buku ni keluar, banyak testimoni dan review drp readers yang buku ni mesti beli..

lagi la aku ketaq nakkan buku ni...cari sana sini, tak dapat..... (cari kat kedai basikal, memang ler tak der..ahakzzzz)

bila dah susah nau nak dapat, aku pon terus lupa..sampai la awal bln 11 hari tu,....

siap dapat autograf SN lagi tau....happy gilerrrr...hahahaahaha





terima kasih SN. hihihihi...

Maafkan Aku !

Dalam komuniti yang ramai, kadang-kadang kita kene sensitif dengan perasaan orang.......
jangan sesekali buatkan orang lain terasa dengan kita.....

ada yang kata, 'kadang aku kurang sensitif dan tak tahu orang terasa ke tak dengan aku'....

yang ni perlu ubah.... mula lah untuk sensitif dengan keadaan sekeliling..

setiap hari, belajar benda baru......hari ini lebih baik katanya...

harap-harap tak ada orang terasa hati dengan aku...hihihi

kalau ada, aku minta maaf dari hujung kaki sampai hujung rambut yea...