Hadiah Hari Jadi , Anniversary & Wedding Yang Bermanfaat Untuk Si Penerima

Biasanya kita ketandusan idea nak bagi hadiah apa kepada kawan, sepupu atau orang-orang yang kita sayang sebagai hadiah hari jadi , hadiah anniversary atau pun hadiah wedding dorang...

tambah lagi, kalau bajet kita ciput bebenor..hihihi.

kalau korang nak bagi hadiah kat orang lain, pastikan barang tu boleh memberi manfaat pada dia pada bila-bila masa...kita pun dapat pahala lebih..

apa yang Allah dah janjikan, 

more u give, more u get back..InshaAllah..

itu lebih afdal kan.... (^_^) 

kalau korang ada bajet tinggi untuk hadiah sahabat korang, senang jer nak cari...tapi kalau bajet yang nan hado nih, jenuh jugak la nak memikirnya....kan..kan..sebab aku pun alami benda yang sama...hihihi

jadi, aku syorkan korang hadiahkan silver yang sangat murah..aku pun baru jer terberkenalan dengan silver... huhuhu..

cantik dan sangat murah.

RM 25.00 untuk 1gram silver purity 999%








silver 1 gram berserta kad.

saiz kad tu, standar saiz kad raya jer. 

Start Your Day With Smile & Coffee

Assalamualaikum sahabat bloggers !!