Lirik Lagu DIRGAHAYU Faizal Tahir & Dato’ Siti Nurhaliza

Lirik Lagu Meghan Trainor - Like I'm Gonna Lose You

Sumber gambar : Billboard

BACK TO SCHOOL GIVEAWAY

KLIK Banner kalau nak join Giveaway ni..

nanti boleh tengok syarat-syarat camna nak join GA nih...
simple jer..

aku berminat nak join GA nih sebab hadiah yang menarik..aku suka notebook , aku suka stationery...

dannn

of course la nak support rakan blogger, + support mereka yang baru nak mulakan bisnes...

jarang jumpa anak muda sekarang yang berani untuk berniaga...cabaran berniaga nih lagi hebat dari kerja makan gaji tau...

aku pun bisnes, so InshaAllah tahu sedikit sebanyak duir dan ranjau ber bisnes nih...

yang penting, kene CEKAL, KUAT SEMANGAT, SEMANGAT JUANG YANG TINGGI, TAK MUDAH GIVE UP, KENE RAJINNNNN, MENTAL KUAT sekental EMAS supaya kita tak mudah rasa down bila kene kutuk atau kene kritik. ....

ok, korang...GOOD LUCK !!

2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL

KLIK Banner ni kalau nak join giveaway


JOM support rakan-rakan blogger. XOXO

Planner & Calendar Giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN GIVEAWAY


Sebelum ni aku ada menang giveaway yang hadiahnya set Pocoyo and friends yang cute mute..seronok pulak rasanya sebab aku nih jarang nak menang menang hadiah nih..hahahah

kali nih, memang rezeki anak-anak..Alhamdulillah, happy...

so, untuk kali nih pun, nak try lagi join giveaway..sambil2 support rakan blogger, ye tak?? hihihi

korang yang nak join GA ni, klik je banner kat atas tu yea...

then korang follow je la syarta-syarat yang penganjur dan tetapkan..senang jer..

-------------------------------------------

Hadiahnya ialah 3 kalender meja MSU
1 planner MSU

Pemenang yang dicari : 4 orang
Hadiah tambahan akan ada bergantung pada penyertaan dan kegilaan tukang buat GA ini.. hehehe..

Pemilihan pemenang adalah menggunakan random.org
Tamat pada : 23.01.2017
Pengumuman pemenang : 24.01.2017
Tuntutan hadiah : 24-26.01.2017
Hadiah akan dipos pada : 27.01.2017 (Insya Allah)

Menang GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki Onnee & Humayraa, menang GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM, hadiahnya -->> set Pocoyo and Friends

Happy 5th Birthday Nur Hadfina Auni



Assalamualaikum wbt

5 November 2016 | Sabtu 
genap umur kakak Onnee 5 tahun.

Happy Birthday anak mama..

mama dan abah doakan kakak Onnee menjadi anak yang soleh, bijak pandai, berguna kepada agama, bangsa dan negara..
menjadi manusia yang mempunyai semangat juang yang tinggi, keinginan yang kuat untuk mencapai kejayaan dan manusia yang baik budi pekerti ..InshaAllah

Takwim Cuti Sekolah di Malaysia tahun 2017



 Assalamualaikum wbt

Tahun ni kakak Onnee dah start sekolah tadika, dan of course tak boleh nak ponteng sesuka hati lagi dah macam dulu-dulu..sesuka hati nak pergi sekolah ke tak ...

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Kerajaan 2017

Sumber: google
Assalamualaikum wbt

Rasanya belum terlambat aku nak share jadual nih.... sampai hujung tahun pun masih ada yangh akan cari jadual nih, betul tak?? eyh, ke aku sorang jer..hahahahah

Jenis-Jenis Emas Yang Mesti Ambil Tahu Supaya Tidak Mudah Tertipu

Gambar hiasan sajork. Bukan aku punya. Hihi

Tak ramai yang celik pasal emas ni...kene tipu pun ramai.. macam aku dulu pun, buta jugak pasal emas ni..aku ingatkan emas ni semuanya sama. Rupanya banyak kategori emas.. yang murah, yang mahal, yang lembut, yang keras, yang solid, yang hollow...haihh banyak laa..macam2 jenis duk ada...