Business Leader National Conference 2017


 seawal pagi sebelum masuk hall
wefie bersama encik husband

Alhamdulillah, 18 Februari 2017 | Sabtu yang lepas, M2M berpeluang join Shaklee Business Leader National Conference yang diadakan di Sunway Pyramid Convention Centre, Bandar Sunway. Event ini julung kali diadakan oleh Shaklee Malaysia. Yang paling membanggakan ialah jemputan ke event ni hanya terhad buat Business Leader sahaja. Dan lebih membanggakan lagi, M2M adalah salah seorang Business Leader yang dijemput, bersama-sama suami. Syukur!


Anda yang masih tercari-cari bisnes yang sesuai untuk anda, boleh cuba buat bisnes Shaklee....hubungi je M2M ye.. InshaAllah M2M akan jawab semua soalan anda. (^__^) 

Oleh sebab event ini tak boleh bawak kanak-kanak masuk hall dan juga nak fokus sepanjang event berlagsung, then kitorang tinggalkan kat rumah mama pengasuh diorang. Terima kasih tolong jagakan anak-anak akak.. (^__^)

Tapi kebiasaanya, ada juga ibu bapa yang masih membawa anak mereka, dengan pengawasan orang-orang yang boleh dipercayai. Faham-faham lah zaman sekarang ni kan, anak-anak kene pantau 24 jam.

sebelum masuk hall, kami sempat breakfast dulu yang dah disediakan...boleh tahan menu breakfast pagi tu..tapi M2M minum air kopi jer, takut perut meragam pulak pepagi naw...ehhehe.
dan kalau boleh nak elak tinggalkan dewan nanti. takut ketinggalan info-info penting...

sepanjang event berlangsung, dari pagi sampai ke petang, semua orang dah macam histeria..banyak betul surprise Shaklee kali nih...
kitorang excited sangat-sangat dengan planning Shaklee untuk new cycle yang bakal menjengah...
Ya Allah, permudahkan lah urusanku dan murahkanlah rezekiku dan team aku bersama-sama bisnes Shaklee Malaysia. amin !

lama dalam dewan, dah dekat jam 1 tengahari pun kitorang tak sedar..punya seronok tak hengat. 
tapi lapar tetap lapar, confirm santap lunch dulu dan solat. 
lunch juga disediakan.. best kan
sebab makan free...hahaha

 lunch hour

Shaklee new member starter kit, yang bakal menjengah bulan April nanti...
isi dalam??  --- OHSEM 


gift yang kitorang dapat hari tu
happy hokey... (^__^)

banyak lagi story pasal event ni, korang boleh baca story mory seterusnya di SINI


 bersama-sama sahabat lovely
supporter hebat 
sama-sama punyai tujuan yang sama dalam bisnes Shaklee



tulang belakang M2M
M2M pula tulang rusuk si dia... hihihi

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa