Liquid Foundation Lo'real Sesuai Dengan Kulit Allergic



Saje nak kongsi experience dgn kawan 2 ..especially yang tak berapa pandai nak mekap ala2 #MUA tu juz like me..ahakz.....dapat touch up sikit2 asal berseri skit, ok la kan..muahahah

Ada beli bende ni last week. Saje try..1st time. Lbh krg seminggu iolls pakai #liquidfoundation #loreal ni...


Tekstur dia ringan dan agak cair.. actually yg cair ni lebih senang nak handle.. (pendapat dr pe mekap amatur)
Kalau yang pekat tu, iolls tak reti guna

So bila dpt yg ni, best nya la haii..kalau tak nak sapu bedak pon dah ok coz dia x melekit bila u apply kat muka...hik hik..

Dan yg paling BEST adalah, tak MENG ALLERGIC kan iolls punya skinn.. ada certain brand, iolls tak boleh pakai..kulit jadi berkerak dan bersisik lepas 2.3x apply.. so sad 😣😣
(Kulit allergic naw..)

Try laa.. berbaloi2 beli..

#bukanreviewproduk
#experiencesendiri
#allergic #mekap #amatur
#sayatakjualloreal #sayajualshaklee

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa